Маркетинг


Бидете и вие дел од најпосетуваниот туристички сајт во Македонија
Ценовник за огласување30% ПОПУСТ за првите закупци на рекламен простор

Банер Димензии Цена (на недела)
Банер 1 580x110px 12.000 МКД + ДДВ
Банер 2 238x140px 6.000 МКД + ДДВ
Банер 3 238x140px 6.000 МКД + ДДВ
Банер 4 238x66px 3.000 МКД + ДДВ
Банер 5 238x66px 3.000 МКД + ДДВ
Банер 6 238x66px 3.000 МКД + ДДВ
Банер 7 238x66px 3.000 МКД + ДДВ
Банер 8 482x110px 6.000 МКД + ДДВ
Банер 9 482x110px 6.000 МКД + ДДВ


ПосетеностНајпосетуван туристички сајт во Македонија

Според alexa ранг листатаДневноМесечно
Посети1,05819,396
Прелистувања12,463305,556

Контакт+389 71 307 212

angela@atlantis.com.mk

follow_us add us to your circle