Пофалби и Поплаки

 

Вашето мислење ни е важно!
Со стремеж за постојано усовршување и подобрување на квалитетот на нашите услуги од голема важност ни е да го добиеме мислењето на секој патник без оглед дали е поплака или пофалба. Ако нешто Ве загрижува или имате комплименти за нашата услуга или за Вашето искуство додека сте патувале со нас, слободно пишете ни.

 

Полињата со * се задолжителниВашето Име *


E-mail *


Аранжман кој сте го користеле


Датум на патување


Продажен агент кој ве услужил / Шофер на автобус


Порака / Коментар *