Автобуски превоз

ПРЕВОЗНИК

РЕЛАЦИЈА

ДЕН И ВРЕМЕ

ЦЕНА ВО
ЕДЕН ПРАВЕЦ

ЦЕНА НА
ПОВРАТЕН БИЛЕТ

ОД

ДО

HISAR

SKOPJE

INSTANBUL

СЕКОЈ ДЕН
18:00

30€
1860 MKD

50€
3100 MKD

INSTANBUL

SKOPJE

СЕКОЈ ДЕН
19:00

30€
1860 MKD

50€
3100 MKD

SKOPJE

ZAGREB

СЕКОЈ ДЕН
17:00

50€
3100 MKD

90€
5580 MKD

ZAGREB

SKOPJE

СЕКОЈ ДЕН
18:00

50€
3100 MKD

90€
5580 MKD 

SKOPJE

LJUBJANA

СЕКОЈ ДЕН
17:00

50€
3100 MKD

90€
5580 MKD

LJUBLJANA

SKOPJE

СЕКОЈ ДЕН
16:00

50€
3100 MKD

90€
5580 MKD

SKOPJE

PULA - RIJEKA

Среда, Петок
17:00

60€
3720 MKD

110€
6820 MKD

RIJEKA, PULA

SKOPJE

Четврток, Сабота, Недела
12;13:30

60€
3720 MKD 

110€
6820 MKD

SKOPJE

KOPER

СЕКОЈ ДЕН
17:00

50€
3100MKD

90€
5580 MKD

KOPER

SKOPJE

СЕКОЈ ДЕН
13:30

50€
3100MKD

90€
5580 MKD

 

DURMO TOURS

STRUMICA

LOKARNO,BELLINZONA,
LUZERN,BERN,ZURICH,
ST. GALLEN, BASEL, LOZANA

Среда, Сабота
14:00

5900 МКД

11210 МКД

STRUMICA

BRESHA

Среда, Сабота
14:00

70 €
4340 МКД

130 €
8060 МКД

SKOPJE

VIENA, LINZ

секоја недела од 07 часот

60 €
3720 МКД

100 €
6200 МКД

SKOPJE,
KUMANOVO

MINHEN

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

4650 МКД
75 €

8060 МКД

130€

SKOPJE,
KUMANOVO

NIRNBERG

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

4650 МКД
75 €

8060 МКД
130 €

SKOPJE,
KUMANOVO

OFFENBACH

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

5580 МКД
90€

9920 МКД
160€

SKOPJE,
KUMANOVO

SALZBURG

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

4650 МКД
75€

8060 МКД
130€

SKOPJE,
KUMANOVO

PFAEFENHOFEN

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

4650 МКД
75€

8060 МКД
130€

SKOPJE,
KUMANOVO

IGOLSTAD

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

4650 МКД
75€

8060 МКД
130€

SKOPJE,
KUMANOVO

WURZBURG

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

4960 МКД
80€

8680 МКД
140€

SKOPJE,
KUMANOVO

BAD CAMBERG

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

6200 МКД
100€

11160 МКД
180€

SKOPJE,
KUMANOVO

LIEMBURG

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

6200 МКД
100€

11160 МКД
180€

SKOPJE,
KUMANOVO

SIEGBURG

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

6820 МКД
110€

12400 МКД
200€

SKOPJE,
KUMANOVO

DUSSELDORF

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

6820 МКД
110€

12400 МКД
200€

SKOPJE,
KUMANOVO

KREFELD

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

6820 МКД
110€

12400 МКД
200€

SKOPJE,
KUMANOVO

WUPPERTAL

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

6820 МКД
110€

12400 МКД
200€

SKOPJE,
KUMANOVO

GELSENKIRECHEN

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

6820 МКД
110€

12400 МКД
200€

SKOPJE,
KUMANOVO

HAMM

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

7440 МКД
120 €

13640 МКД
220€

SKOPJE,
KUMANOVO

BILEFELD

Среда, Сабота
12:30 SKOPJE
13:00 KUMANOVO

7750 МКД
125€

14260 МКД
230€

 

MAKEDONIJA
SOOBRAKAJ

SKOPJE

DORTMUND, ESEN

Среда,Сабота, Недела
10:30

8400 MKD

13950 MKD

SKOPJE

DUISBURG, DUSSELDORF

Среда, Сабота, Недела
10:30

7450 MKD

13650 MKD

SKOPJE

KELN

Среда, Недела
9:30

7450 MKD

13000 MKD

SKOPJE

FRANKFURT

Среда, Сабота, Недела
10:30

6800 MKD

12400 MKD

SKOPJE

MANHAJM

Среда, Сабота
10:30

6800 MKD

12400 MKD

SKOPJE

KARLSRUE

Среда, Сабота
10:30

6500 MKD

11800 MKD

SKOPJE

STUTGARD

Среда, Сабота
10:30

6200 MKD

11200 MKD

SKOPJE

ULM

Среда, Сабота
10:30

6200 MKD

11200 MKD

SKOPJE

NIRNBERG

Недела
10:30

5900 MKD

11200 MKD

SKOPJE

INGOLSTAT

Недела
10:30

5600 MKD

9900 MKD

SKOPJE

MINHEN

Среда,Сабота, Недела
10:30

5600 MKD

9900 MKD

SKOPJE

BELGRAD

СЕКОЈ ДЕН
23:30

1400 MKD

2240 MKD

NASIR TOURS

SKOPJE

PASSAU

Вторник, Петок и Сабота
10:20

80€
4960 MKD

140€
8680 MKD

SKOPJE

REGENSBURG

Вторник, Петок и Сабота
10:20

90€
5580 MKD

160€
9920 MKD

SKOPJE

WURZBURG

Вторник, Петок и Сабота
10:20

110€
6820 MKD

200€
12400 MKD

SKOPJE

FULDA

Вторник, Петок и Сабота
10:20

110€
6820 MKD

200€
12400 MKD

SKOPJE

KIRCHEIM

Вторник, Петок и Сабота
10:20

110€
6820 MKD

200€
12400 MKD

SKOPJE

KASSEL

Вторник, Сабота
10:20

110€
6820 MKD

200€
12400 MKD

SKOPJE

GOTTINGEN

Вторник, Петок и Сабота
10:20

110€
6820 MKD

200€
12400 MKD

SKOPJE

BERLIN

Вторник,Петок
10:30

110€
6820МКД

200€
12400MKD

SKOPJE

HANNOVER

Вторник, Сабота
10:20

120€
7440 MKD

220€
13640 MKD

SKOPJE

HAMBURG

Вторник, Петок, Сабота
10:20

120€
7440 MKD

220€
13640 MKD

VARDAR TOURS

SKOPJE

GRAZ

Недела
7:00

60€
3720 MKD

100€
6200 MKD

SKOPJE

WIEN

Недела
7:00

60€
3720 MKD

100€
6200 MKD

SKOPJE

ST.POLTEN

Недела
7:00

60€
3720 MKD

100€
6200 MKD

SKOPJE

LINZ

Недела
7:00

60€
3720 MKD

100€
6200 MKD

SKOPJE

WELS

Недела
7:00

60€
3720 MKD

100€
6200 MKD

SKOPJE

MARIBOR

Недела
7:00

50 €
3100 MKD

90€
5580 MKD

EURO BUS

SKOPJE

SALZBURG

СРЕДА И САБОТА
19:00h

70 €
4340 MKD

130€
8060 MKD

SALZBURG

SKOPJE

ВТОРНИК, ПЕТОК, САБОТА
16:00h

70 €
4340 MKD

130€
8060 MKD

follow_us add us to your circle