Наши возила

Туристичката агенција АТЛАНТИС располага со следниве возила:

Четири туристички автобуси Neoplan со комерцијален број на седишта 49; 53; 59 и 61.
Сите автобуси се опремени со :

 1. автоматски клима уред
 2. фрижидер
 3. кафемат
 4. TV
 5. DVD-player
 6. WC



Мини бус VOLKSWAGEN CRAFTER со комерцијален број на седишта 19. Мини бусот е опремен со:

 1. - клима уред
 2. - фрижидер
 3. - LCD TV
 4. - DVD-player



Мини бус IVECO  со  комерцијален број на седишта 20. Возилото е опремено со:

 1. - клима уред
 2. - фрижидер
 3. - LCD TV
 4. - DVD-player



Мини бус HYUNDAI  со  комерцијален број на седишта 8. Возилото е опремено со:

 1. - клима уред
 2. - CD-player
 3. - MP3-player



Мини бус FIAT Doblo со  комерцијален број на седишта 4. Возилото е опремено со:

 1. клима уред
 2. CD-player
 3. MP3-player



follow_us add us to your circle