>

Студентски авио билети за Америка

СПЕЦИЈАЛНА СТУДЕНТСКА ПОНУДАОд СКОПЈЕ за: NEW YORK, WASHINGTON, CHICAGO, HOUSTON, LOS ANGELES, BOSTON


ОД : 635€
Услови:
  • Возраст од 13 – 27 години
  • Почеток на патувањето помеѓу 01 Април – 30 Јуни 2014
  • Целосно рефундирање на картите во случај на одбивање на Виза
  • Една бесплатна промена на датумот


Неверојатни ниски цени со вклучени аеродромски такси во тотал без скриени додатни трошоци

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD


ПОБРЗАЈТЕ И РЕЗЕРВИРАЈТЕ!!
МЕСТАТА ВО АВИОНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

follow_us add us to your circle