>

BRAINCELL | RASTALIENS | SOLAR SPECTRUM | MIDDLE MODE


Skopje Dance Festival ви го најавува своето апрлиско издание со најдобрите имиња на транс сцената:

BRAINCELL
RASTALIENS
SOLAR SPECTRUM
MIDDLE MODE


Домашна подршка:
GALACTIC EXPLORERS
DJANTRIX

Afadrenalin 3D objects & fluoro decorations and more to come ... Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Т.А АтлантиС

follow_us add us to your circle