>

PARNI VALJAKХрватскиот рок состав Parni Valjak ќе одржи концерт во Скопје на кој ќе го промовира својот осумнаесети албум "Нема предаје". Легендарниот бенд кој постои од 1975 година, во својата кариера освен осумнаесете студиски албуми има и 5 компилациски изданија и 5 албуми во живо.

Концертот е закажан за 16 мај, во арена Борис Трајковски. Концертот ќе започне во 21:00 часот, а влезовите во арената ќе бидат отворени во 19:00 часот.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Т.А АтлантиС.

Партер Стоење - 400 денари (до 20 април)
Фан Пит - 700 денари

Трибини седење:
Блок 2 и 14 - 800 денари
Блок 3 - 1000 денари
Блок 4 и 12 - 700 денари
Блок 5, 6, 10 и 11 - 500 денари
Блок 7, 8 и 9 - 600 денари

Голд Вип:
Блок 13 - 1500 денари

follow_us add us to your circle