>

Со Т.А АтлантиС до бесплатно зимување

nagradna igra


АтлантиС подготви подарок аранжмани за најсреќните од Вас. Со секоја уплата за 7 дневните пакет аранжмани со период на патување од 03.01 до 31.01 - во еден од нашите екслузивни хотели Kempinski Grand Arena 5 и Grand Hotel 4 во #Банско, станувате потенцијален добитник на еден од 4 БЕСПЛАТНИ аранжмани за ЗИМУВАЊЕ ВО БАНСКО ИЛИ БОРОВЕЦ 2016.

Дозволете да го организираме Вашето патување во еден од престижните зимски хотели и можеби токму Вам пријатно ќе Ве изненадиме со подарок аранжман за БЕСПЛАНО ЗИМУВАЊЕ.
www.atlantis.mk

follow_us add us to your circle