>

Ресторан АтлантиС

Смоларски водопад


Исполнете се духовно и одморете на ова уникатно место кое освојува на прв поглед, и вкусете ги уникатните домашни ракии: Смоларска Ракија и Машка ракија единствено само во ресторан АтлантиС Смоларски водопад и уште безброј специјалитети од раскошната Македонска кујна.

Посетете не и уживајте во убавините на ресторан Атлантис Смоларски водопад, Повелете во идеално природен амбиент на свежа речна пастрмка на жар, печење и скара по домашни рецепти.

Смоларскиот водопад со својата убавина и недопрена природа поврзана со одбраната селекција на домашна храна и пијалоци ќе ве оттргнат од секојдневието.

AtlantiS – Ваш излез од секојдневието...

Мени (кликнете за да го погледнете менито)

Координати: 41°22'14.1"N | 22°53'59.7"Efollow_us add us to your circle