>

Aquatonik 5*

Велинград

www.aquatonik.com

Хотелот Акватоник се наоѓа во главниот SPA град на Балканот, Велинград. Областа во која е сместен хотелот е сплет на иглолисни шуми, благородна клима, чист планински воздух, богатство од термални води, кои заедно со љубезноста, удобноста и примената на модерните технологии во SPA Акватоник, ви овозможуваат да го осетите рајот на земјата


БАЛНЕО ПАКЕТИ

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ОД 05.01.2015 – 23.12.2015 и от 04.01.2016 – 23.12.2016


HB пакет 5 ноќи. 6 ноќи. 7 ноќи. 8 ноќи. 9ноќи. 10ноќи. 11 ноќ. 12ноќи. 13ноќи. 14ноќи.
Единечна
соба
294€ 352€ 385€ 440€ 495€ 550€ 605€ 660€ 714€ 769€
Двокреветна
соба
402€ 483€ 530€ 606€ 682€ 757€ 833€ 909€ 984€ 1060€
Двокреветна
плус соба
462€ 554€ 608€ 695€ 782€ 868€ 955€ 1042€ 1128€ 1215€
Фамилијарна
соба
571€ 685€ 750€ 857€ 964€ 1071€ 1178€ 1285€ 1392€ 1500€
АПП со две соби
de luxe
667€ 801€ 879€ 1005€ 1130€ 1256€ 1381€ 1507€ 1632€ 1758€
VIP AПП
трособен
804€ 964€ 1057€ 1208€ 1359€ 1510€ 1661€ 1812€ 1962€ 2113€
BB пакет 5 ноќи. 6 ноќи. 7 ноќи. 8 ноќи. 9ноќи. 10ноќи. 11 ноќ. 12ноќи. 13ноќи. 14ноќи.
Единечна
соба
263€     316€ 346€ 395€ 445€ 494€ 544€ 593€ 642€ 892€
Двокреветна
соба
345€ 413€ 453€ 517€ 582€ 647€ 711€ 776€ 840€ 905€
Двокреветна
плус соба
402€ 483€ 530€ 606€ 862€ 757€ 833€ 909€ 984€ 1060€
Фамилијарна
соба
511€ 612€ 672€ 769€ 865€ 960€ 1056€ 1152€ 1248€ 1344€
АПП со две соби
de luxe
610€ 732€ 802€ 916€ 1031€ 1145€ 1260€ 1374€ 1488€ 1603€
VIP AПП
трособен
713€ 856€ 940€ 1075€ 1209€ 1344€ 1478€ 1612€ 1746€ 1881€

Цените се во евра и вклучуваат:

 • Бесплатен лекарски преглед,
 • 2 бесплатни балнео процедури на ден по лице (при престој од 5, 6, 7, 8 или 9 ноќевања)
 • 3 бесплатни балнео процедури на ден по лице(при престој за 10 или повеќе ноќевања)
 •  Појадок
   Вечера ( при резервација на HB пакети )
   Ваучер за бесплатна игра по избор во сала за Симулаторен Спорт
   Бесплатен интернет достап

  Бесплатен SPA пакет:

   Користење на надворешен и внатрешен минерален акватоничен базен(единствен во Бугарија)
   Аква аеробик за време на викенд
   Инфрацрвена сауна, Финландска сауна со билки, Ароматизирана Парна бања и Римска бања
   Ледена соба, Шок туш, Патеката на “Д-р Кнајп”
   Сала за релакс (со камин, музика за медитација и лежалки со минерална вода)
   Јапонска градина (Ритуал чајна церемонија се доплаќа дополнително), Фитнес сала, Игротека за најмалите, Паркинг и покриена гаража

  Дополнителни легла на вечер /се доплаќаат с за двокреветна соба о двокреветна + /

   Од 0-6.99 – Бесплатно на HB /BB
   Од 7-11.99 – 13€ / BB
   Од 7-11.99 – 18€ / HB
   Над 12 год – 28,5€/BB
   Над 12 год – 36€/HB

 • o Дополнително легло во апартамент – Бесплатно

 • • Хотелот го задржува правото за промена на цените на пакетот


  БАЛНЕО ПАКЕТИ


  1. БОЛКИ ВО ГРБОТ

  - ЦЕЛ: Подобрување на моториката – движењето во домот и на работното место, подобрување на квалитетот на животот – живот без болка и здрава исхрана
  - НАМЕНА: Погодна за луѓе чиј начин на живот е поврзан со имобилизација, статична работна позиција на телото, стрес, траума, неконтролирано оптоварување, хронични болести на рѝбетниот столб, бременост...

  2. ОСТЕОПОРОЗА (За жени меѓу 40 и 60 години)

  - ЦЕЛ: свеста за ризико, позитивна промена во начинот на живот – намалување на цигарите и алкохолот, подобрување на исхраната
  - НАМЕНА: Первенција и третман на почетната и вече симптоматичната форма на остеопороза

  3. ПРОТИВ ЗАМОР, НАПНАТОСТ И ПСИХОСТРЕС

  - ЦЕЛ: Ослободување и полнење со нова животна енергија и релаксација
  - НАМЕНА: За мажи изложени на стрес и напнатост кои страдаат од мигрена и нервоза, имаат нарушен сон.

  4. БОЛЕСТИ НА РЕСПИРАТОРНИОТ СИСТЕМ

  - ЦЕЛ: Зајакнување на организмот, намалување на ризикот од сериозни компликации
  - НАМЕНА: За первенција и третман на хронични неспецифични воспалителни и алергиски заболувања

  5. БОЛЕСТИ НА ПЕРИФЕРНИОТ НЕРВЕН СИСТЕМ

  - ЦЕЛ: Промена на квалитетот на животот, преку подобрување на секојдневните активности.
  - НАМЕНА: За первенција и третман на субакутни и хронични состојби, дископатија, радиокулопатија и други.

  6. ГИНЕКОЛОШКИ БОЛЕСТИ, СТЕРИЛИТЕТ

  - ЦЕЛ: Подобрување на репродуктивните функции кај мажот и жената
  - НАМЕНА: За первенција и третман на стерилитет – машкии женски, субакутни и хронични неспецифични воспалителни болести.

  7. ГРИЖА ЗА МОТОРИЧКИТЕ ФУНКЦИИ НА ТЕЛОТО

  - ЦЕЛ: Влијание на болката и непријатност како резултат на болести од преголем напор, артроза, артритис, страуми
  - НАМЕНА: Поголема адаптација и функционална кондиција за сите возрасти

  8. ДЕБЕЛЕЕЊЕ / ЕПИДЕМИЈА НА XXI ВЕК

  - ЦЕЛ: Подобрување на животниот тонус, самодовербата, прехрамбените навики. Одговор на компликациите поврзани со прекумерната тежина
  - НАМЕНА: Первенција и третман со начин на исхраната
  Aquatonik 5* ( Велинград )  
  DBL  STD ROOM
  мин 2; макс 2+1
  или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 4 ноќи
  p.p. in DBL  Standard  41,2 77,3 111,4 148,4
  DBL  ROOM-SGL USE  62,7 117,6 169,7 226,2
  DBL ROOM 82,3 154,6 222,9 296,8
  1 возрасен
  + 1 дете (0-11.99)
  82,3 154,6 222,9 296,8
  1 возрасен
  + 2 деца (0-11.99)
  82,3 154,6 222,9 296,8
  2 возрасни
  + 1 дете (0-11.99)
  82,3 154,6 222,9 296,8
  3 возрасни  111,4 212,8 310,2 413,3
  DBL+ ROOM
  мин 2;макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 4 ноќи
  p.p. in DBL + 47,9 89,9 129,6 172,5
  DBL  ROOM-SGL USE  95,8 179,8 259,3 345,0
  DBL + ROOM 95,8 179,8 259,3 345,0
  1 возрасен
  + 1 дете (0-11.99)
  95,8 179,8 259,3 345,0
  1 возрасен
  + 2 деца (0-11.99)
  95,8 179,8 259,3 345,0
  2 возрасни
  + 1 дете (0-11.99)
  95,8 179,8 259,3 345,0
  3 возрасни  124,9 238,0 346,6 461,4
  Family Room ROOM
  мин 2; макс 2+2 или 3 возрасни +1 дете
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 4 ноќи
  p.p. in FAM 59,9 112,8 162,4 216,4
  FAM ROOM 119,8 225,7 324,8 432,9
  1 adult
  + 1 Chd (0-11.99)
  119,8 225,7 324,8 432,9
  1 Adult
  + 2 Chd (7-11.99)
  119,8 225,7 324,8 432,9
  2 adults
  + 1 Chd (0-11.99)
  119,8 225,7 324,8 432,9
  2 adults
  + 2 Chd (0-11.99)
  119,8 225,7 324,8 432,9
  3 adults  149,0 283,9 412,2 549,4
  APP 1-bedroom De Luxe
  мин 2+2; макс 2+2 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 4 ноќи
  p.u. APP 1-bedroom
  De Luxe ROOM,
  rent for 2+2 or 3
  144,5 272,2 392,0 522,5
  APP VIP 2-bedrooms
  мин 4+2; макс 4+2 или 5 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 4 ноќи
  p.u. APP VIP
  2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  172,5 324,8 468,2 924,0
  DBL  STD ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 4 ноќи
  p.p. in DBL  Standard  47,9 88,2 129,6 172,5
  DBL  ROOM-SGL USE  69,4 127,7 187,0 249,2
  DBL ROOM 95,8 176,4 259,3 345,0
  1 возрасен
  + 1 дете (0-11.99)
  95,8 176,4 259,3 345,0
  1 возрасен
  + 2 деца (0-11.99)
  95,8 176,4 259,3 345,0
  2 возрасни
  + 1 дете (0-11.99)
  95,8 176,4 259,3 345,0
  3 возрасни  132,7 249,8 369,0 491,1
  DBL+ ROOM
  min 2;max 2+1 or 3 ad
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 4 ноќи
  p.p. in DBL + 54,6 100,2 147,6 196,8
  DBL  ROOM-SGL USE  109,2 200,5 295,1 393,7
  DBL + ROOM 109,2 200,5 295,1 393,7
  1 возрасен
  + 1 дете (0-11.99)
  109,2 200,5 295,1 393,7
  1 возрасен
  + 2 деца (0-11.99)
  109,2 200,5 295,1 393,7
  2 возрасни
  + 1 дете (0-11.99)
  109,2 200,5 295,1 393,7
  3 возрасни  146,2 273,8 404,9 539,8
  Family Room ROOM
  мин 2; макс 2+2
  или 3 возрасни +1 дете
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 4 ноќи
  p.p. in FAM 66,6 123,2 180,6 240,8
  FAM ROOM 133,3 246,4 361,2 481,6
  1 возрасен
  + 1 дете (0-11.99)
  133,3 246,4 361,2 481,6
  1 возрасен
  + 2 деца (7-11.99)
  133,3 246,4 361,2 481,6
  2 возрасни
  + 1 дете (0-11.99)
  133,3 246,4 361,2 481,6
  2 возрасни
  + 2 деца (0-11.99)
  133,3 246,4 361,2 481,6
  3 возрасни  170,2 319,8 471,0 627,8
  APP 1-bedroom De Luxe
  мин 2+2; макс 2+2
  или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 4 ноќи
  p.u. APP
  1-bedroom De Luxe ROOM,
  rent for 2+2 or 3
  157,9 291,8 428,4 571,2
  APP VIP 2-bedrooms
  мин 4+2; макс 4+2
  или 5 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 3 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 4 ноќи
  p.u. APP VIP
  2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  192,6 355,0 521,9 995,7

  Цените се за 1/ 2 /3/ 4 ноќевања и вклучуваат :


  преноќување со доручек или доручек + вечера,бесплатно користење на внатрешен и надворешен базен со термална вода, аеробик во базен за време на викендите, infrared сауна, Финска сауна, ароматска парна бања,Римска бања,ледена соба,шок тушеви, релакс зона, Kneipp, Internet, паркинг .
  Цените не се валидни за време на националните празници  Aquatonik 5* ( Велинград )    
  SPECIAL OFFER "WEEKEND"
  DBL  STD ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.p. in DBL  Standard  41,2 77,3
  DBL  ROOM-SGL USE  62,7 117,6
  DBL ROOM 82,3 154,6
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 82,3 154,6
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 82,3 154,6
  2  возрасни + 1 дете (0-11.99) 82,3 154,6
  3 возрасни  111,4 212,8
  DBL+ ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.p. in DBL + 47,9 89,9
  DBL  ROOM-SGL USE  95,8 179,8
  DBL + ROOM 95,8 179,8
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 95,8 179,8
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 95,8 179,8
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 95,8 179,8
  3 возрасни   124,9 238,0
  Family Room ROOM
  мин 2; макс 2+2 или 3 возрасни +1 дете
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.p. in FAM 59,9 112,8
  FAM ROOM 119,8 225,7
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 119,8 225,7
  1 возрасен + 2 деца (7-11.99) 119,8 225,7
  2 деца + 1 дете (0-11.99) 119,8 225,7
  2 возрасни + 2 деца (0-11.99) 119,8 225,7
  3 возрасни  149,0 283,9
  APP 1-bedroom De Luxe
  мин 2+2; макс 2+2 или 3 возрасен
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.u. APP 1-bedroom De Luxe ROOM, rent for 2+2 or 3 144,5 272,2
  APP VIP 2-bedrooms
  мин 4+2; макс 4+2 или 5 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.u. APP VIP 2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  172,5 324,8
  DBL  STD ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.p. in DBL  Standard  47,9 88,2
  DBL  ROOM-SGL USE  69,4 127,7
  DBL ROOM 95,8 176,4
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 95,8 176,4
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 95,8 176,4
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 95,8 176,4
  3 возрасни  132,7 249,8
  DBL+ ROOM
  мин  2; макс 2+1 or 3 ad
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.p. in DBL + 54,6 100,2
  DBL  ROOM-SGL USE  109,2 200,5
  DBL + ROOM 109,2 200,5
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 109,2 200,5
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 109,2 200,5
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 109,2 200,5
  3 возрасни  146,2 273,8
  Family Room ROOM
  мин 2; макс 2+2 или 3 возрасни +1 дете
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.p. in FAM 66,6 123,2
  FAM ROOM 133,3 246,4
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 133,3 246,4
  1 возрасен + 2 деца (7-11.99) 133,3 246,4
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 133,3 246,4
  2 возрасни + 2 деца (0-11.99) 133,3 246,4
  3 возрасни  170,2 319,8
  APP 1-bedroom De Luxe
  мин 2+2; макс 2+2 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.u. APP 1-bedroom De Luxe ROOM, rent for 2+2 or 3 157,9 291,8
  APP VIP 2-bedrooms
  мин 4+2; макс 4+2 или 5 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Петок-Сабота
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќи
  Петок-Сабота
  p.u. APP VIP 2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  192,6 355,0

  Цените се за 1/ 2 ноќевања со престој од Петок -Сабота и вклучува:

  ноќевање со појадок или појадок и вечера ,бесплатно користење на внатрешен и надворешен базен со термална вода, аеробик во базен за време на викендите, infrared сауна, Финска сауна, ароматска парна бања,Римска бања,ледена соба,шок тушеви, релакс зона, Kneipp, Internet, паркинг .
  Цените не се валидни за време на националните празници  Aquatonik 5*  ( Велинград) http://www.aquatonik.com/
  SPECIAL OFFER "RELAX"
  DBL ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.p. in DBL  Standard  28,6 57,1
  DBL  ROOM-SGL USE  43,1 86,2
  DBL ROOM 57,1 114,2
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 57,1 114,2
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 57,1 114,2
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 57,1 114,2
  3 возрасни  79,5 158,5
  DBL+ ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.p. in DBL + 33,0 66,1
  DBL  ROOM-SGL USE  66,1 132,2
  DBL + ROOM 66,1 132,2
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 66,1 132,2
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 66,1 132,2
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 66,1 132,2
  3 возрасни  88,5 176,4
  Family Room ROOM
  мин 2; макс 2+2 или 3 возрасни +1 дете
  20.01.-23.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.p. in FAM 41,4 82,6
  FAM ROOM 82,9 165,2
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 82,9 165,2
  1 возрасен + 2 деца (7-11.99) 82,9 165,2
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 82,9 165,2
  2 возрасни + 2 деца (0-11.99) 82,9 165,2
  3 возрасни  105,3 209,4
  APP 1-bedroom De Luxe
  мин 2+2; макс 2+2 или 3 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.u. APP 1-bedroom De Luxe ROOM,
  rent for 2+2 or 3
  100,8 201,0
  APP VIP 2-bedrooms
  мин 4+2; макс 4+2 или 5 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  BB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.u. APP VIP 2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  119,8 239,7
  DBL  STD ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.p. in DBL  Standard  33,0 66,1
  DBL  ROOM-SGL USE  47,6 95,2
  DBL ROOM 66,1 132,2
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 66,1 132,2
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 66,1 132,2
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 66,1 132,2
  3 возрасни  97,4 194,3
  DBL+ ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.p. in DBL + 37,8 75,3
  DBL  ROOM-SGL USE  75,6 150,6
  DBL + ROOM 75,6 150,6
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 75,6 150,6
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 75,6 150,6
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 75,6 150,6
  3 возрасни  106,4 212,8
  Family Room ROOM
  min 2;max 2+2 or 3 ad +1 chd
  20.01.-23.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.p. in FAM 46,2 92,1
  FAM ROOM 92,4 184,2
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 92,4 184,2
  1 возрасен + 2 деца (7-11.99) 92,4 184,2
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 92,4 184,2
  2 возрасни + 2 деца (0-11.99) 92,4 184,2
  3 возрасни  123,8 246,4
  APP 1-bedroom De Luxe
  мин 2+2; макс 2+2 или 3 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.u. APP 1-bedroom De Luxe ROOM,
  rent for 2+2 or 3
  109,2 218,4
  APP VIP 2-bedrooms
  мин 4+2; макс 4+2 или 5 возрасни
  20.01.-23.12.2015
  HB
  1  ноќ
  Недела - Четврток
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет за 2 ноќевања
  Недела - Четврток
  p.u. APP VIP 2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  134,4 268,2

  Цените се за 1/ 2 ноќевања валидни за престој Недела-Четврток and include:

  overnight with breakfast or breakfast+dinner, free use of outdoor and indoor aquatonik swimming pool with mineral water, aqua aerobiki in weekends, infrared sauna, Finnish sauna, aroma steam bath, Roman bath, ice room, adventure shower, relax zone, Kneipp path, Internet, parking lot.
  Цените не се валидни за време на националните празници  Aquatonik 5* ( Велинград ) http://www.aquatonik.com/
  SPECIAL OFFER "BALNEO PACKAGE"
  DBL  STD ROOM
  min 2;max 2+1 or 3 ad
  20.01.-21.12.2015
  BB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 10 ноќи
  p.p. in DBL  Standard  171,36 231,56 330,68
  DBL  ROOM-SGL USE  267,12 351,68 502,32
  DBL ROOM 342,72 463,12 661,36
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 342,72 463,12 661,36
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 342,72 463,12 661,36
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 342,72 463,12 661,36
  3 возрасни  488,32 658,56 940,80
  DBL+ ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 10 ноќи
  p.p. in DBL + 203,84 269,08 384,44
  DBL  ROOM-SGL USE  407,68 538,16 768,88
  DBL + ROOM 407,68 538,16 768,88
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 407,68 538,16 768,88
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 407,68 538,16 768,88
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 407,68 538,16 768,88
  3 возрасни  553,28 742,00 1060,08
  Family Room ROOM
  min 2;max 2+2 or 3 ad +1 chd
  20.01.-21.12.2015
  BB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 10 ноќи
  p.p. in FAM 256,20 337,96 483,00
  FAM ROOM 512,40 675,92 966,00
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 512,40 675,92 966,00
  1 возрасен + 2 деца (7-11.99) 512,40 675,92 966,00
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 512,40 675,92 966,00
  2 возрасни + 2 деца (0-11.99) 512,40 675,92 966,00
  3 возрасни  658,00 879,76 1256,64
  APP 1-bedroom De Luxe
  мин 2+2; макс 2+2 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 10 ноќи
  p.u. APP 1-bedroom De Luxe ROOM, rent for 2+2 or 3 619,92 823,76 1167,60
  APP VIP 2-bedrooms
  мин 4+2; макс 4+2 или 5 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  BB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 10 ноќи
  p.u. APP VIP 2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  736,96 952,00 1393,84
  DBL  STD ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  BB
  Пакет од 10 ноќи
  p.p. in DBL  Standard  199,36 269,08 384,50
  DBL  ROOM-SGL USE  296,24 389,20 556,08
  DBL ROOM 398,72 538,16 768,99
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 398,72 538,16 768,99
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 398,72 538,16 768,99
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 398,72 538,16 768,99
  3 возрасни  581,84 785,68 1122,80
  DBL+ ROOM
  мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
  20.01.-21.12.2015
  HB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 10 ноќи
  p.p. in DBL + 232,68 306,60 438,20
  DBL  ROOM-SGL USE  465,36 613,20 876,40
  DBL + ROOM 465,36 613,20 876,40
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 465,36 613,20 876,40
  1 возрасен + 2 деца (0-11.99) 465,36 613,20 876,40
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 465,36 613,20 876,40
  3 возрасни  648,48 869,12 1242,08
  Family Room ROOM
  мин 2; макс 2+2 или 3 возрасни +1 дете
  20.01.-21.12.2015
  HB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 10 ноќи
  p.p. in FAM 285,32 376,04 536,76
  FAM ROOM 570,64 752,08 1073,52
  1 возрасен + 1 дете (0-11.99) 570,64 752,08 1073,52
  1 возрасен + 2 деца (7-11.99) 570,64 752,08 1073,52
  2 возрасни + 1 дете (0-11.99) 570,64 752,08 1073,52
  2 возрасни + 2 дете (0-11.99) 570,64 752,08 1073,52
  3 возрасни  753,76 1008,00 1439,20
  APP 1-bedroom De Luxe
  min 2+2; max 2+2 or 3 adl
  20.01.-21.12.2015
  HB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 10 ноќи
  p.u. APP 1-bedroom De Luxe ROOM,
  rent for 2+2 or 3
  675,36 899,36 1275,12
  APP VIP 2-bedrooms
  min 4+2; max 4+2 or 5 adl
  20.01.-21.12.2015
  HB
  5  ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет од 10 ноќи
  p.u. APP VIP 2-bedrooms ROOM,
  rent for 4+2 or 5
  824,88 1065,12 1555,12

  Цените се за 5/7/10 ноќи и вклучуваат:

  Ноќевање со појадок, или појадок со вечера,медицински испитувања, 2 balneo третмани на ден за престој од 5 до 7 ноќевање и 3 balneo третмани на ден за престој од 10 ноќевања,бесплатно користење на надворешен и внатрешен базен, infrared сауна, Финска сауна, ароматска парна бања,Римска бања,ледена соба,шок тушеви, релакс зона, Kneipp, Internet, паркинг .
  Цените не се валидни за време на националните празници  Aquatonik 5*
  ( Велинград )
  http://www.aquatonik.com/
  Програма Третмани
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет
  од 5 ноќи
  по лице
  за 5 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет
  од 6 ноќи
  по лице
  за 6 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет
  од 7 ноќи
  по лице
  за 7 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет
  од 8 ноќи
  по лице
  за 8 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  9  ноќи или повеќе
  по лице за 9 ноќи
  20.01.-23.12.2015
  HB
  Пакет
  од 10 ноќи
  по лице
  за 10 ноќи
  Болки во грбот
  Цел: Физичка култура-
  како да водиш грижа за твоето
  тело кога сте на работа или
  дома и здрава диета Функции: 
  Погодно за луѓе со статични положби
  на работа,бременост,стрес и
  недоволна физичка активност.
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1. Медицински аеробок
  или аква аеробик.;
  2. Електричен третман
  или магнетска терапија 
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9
  Жени помеѓу 40-60 години” -Остеопороза

  Цел:Во врска со ризикот што
  го превзимаме со негативните навики
  како што се пушење цигари.пиење
  алкохол и сите нездрави диети. Ние
  можеме да ги отфрлиме и ќе
  започнете нов здрав живот.        
           Функции: Се користи за
  превенција во почетна фаза на
  остеопороза
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1. Медицински аеробок
  или аква аеробик.;
  2. Електричен третман
  или магнетска терапија 
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9
  Против стрес и  психоза 
  /за мажи помеѓу 45-65 години/
  Цел Релаксирање и полнење
  со нова позитивна енергија 
  Функции: Кога мажите се под
  стрес и имаат психоза и не
  спијат добро.
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1. Медицински аеробок
  или аква аеробик.;
  2. Електричен третман
  или магнетска терапија 
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9
  “ Проблеми со
  респираторниот систем”
  Цел:Да го направи вашето
  тело цврсто и стабилизирано со
  помали шанси за ризици со
  респираторниот систем.
  Функции: Оваа функција
  е за превенција и третман на
  воспаленија и алергиски
  заболувања
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1. Медицински аеробок
  или аква аеробик.;
  2.Инхалација: со термална
  вода и билки,
  или магнетска терапија.
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9
  “Болести со периферниот
  нервен систем”
  Цел:Ќе ги смените нездрави
  навики за подобар и поздрав живот.
  Функции: Оваа функција е за
  превенција и третман за хронични
  заболувања,дископатија  и радикулитис.
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1. Медицински аеробок
  или аква аеробик.;
  2. Електричен третман
  или магнетска терапија 
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9
  “Гинеколошки заболувања
  и стерилност”
  Цел: Позитивна репродукција
  за мажи и жени  Функции: Оваа
  функција е за превенција и
  третман за гинеколошки
  заболувања и стерилност.
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1.Третман со парафин.
  2 Електрофореза со цветови     
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9
    “Грижа за мускулно-скелетнио систем”
  Цел: Позитивна репродукција за
  подобар живо,и намалување на стресот,
  , артроза,артритис и повреди.
  Функции: Подобра адаптабилност
  и функционална  соодветност за сите
  возрасни.
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1. Медицински аеробок
  или аква аеробик.;
  2. Електричен третман
  или магнетска терапија 
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9
  Покачена тежина- / епидемија денес /
  Цел: Нормално функционирање
  на телото, позитивно размислување,
  самодоверба.
  Функција:Оваа функција е за
  превенција и третман за ризик од
  покачена тежина.
  Медицински истражувања
  и консултации;
  1. Медицински аеробок
  или аква аеробик и здрава диета
  2.Терапија со целутрон. 
  407,1 488,3 538,2 615,4 691,6 768,9

 • Третманот е бесплатен за деца под 10 години. Пакетот вклучува сместувањево DBL(мин 2 возрасни),доручек,вечера.медицинско испитување,2 балнео третмани по ден за престој од 5-9 ноќи и 3 балнео третмани на ден за престој од 10 ноќи и SPA пакет(базен,финска сауна,ифраред сауна,парна бања,ледена соба,шок тушеви,релакс зона и фитнес сала)

 • follow_us add us to your circle