>

Grand Hotel 5*

Velingrad, Bugarija

www.grandhotelvelingrad.com
Гранд Хотел 5*, Велинград е луксузен СПА центар сместен во главниот СПА град на Балканот. Гранд Хотел 5* Велинград е царството на топлата минерална вода, хотелот и овозможува на своите гости прекрани панорамни глетки наоколу боровата шума. Внесете се во магијата на ориентот, во аромата на егзотичните плодови, топлината на вулканските камења и енергијата на билковите екстрати. Сето тоа ви овозможува влез во еден свет на релаксација, задоволство и чувство на возвошеност.


 GRAND HOTEL VELINGRAD 5* 
pp per day, BB
02.01.-23.12.2015
1 ноќ 2, 3  ноќи 4,5 ноќи  6 ноќи
или повеќе
DBL Standard 43,1 € 37,0 € 34,7 € 33,0 €
DBL Delux 47,6 € 40,9 € 38,6 € 36,4 €
DBL Grand Delux 52,1 € 45,4 € 42,0 € 39,8 €
Juinior Suite, min 2 adl 65,0 € 56,0 € 52,1 € 48,7 €
Apartment Delux, min 2 adl 72,8 € 62,7 € 59,4 € 56,0 €
Apartment VIP, min 2 adl 81,8 € 70,6 € 66,1 € 62,7 €
SGL Standard 75,6 € 63,3 € 59,4 € 55,4 €
SGL Delux 85,1 € 71,1 € 66,6 € 62,2 €
SGL Grand Delux 94,1 € 80,6 € 73,4 € 68,9 €
Adult on extra bed 20,2 € 20,2 € 20,2 € 20,2 €

Намалувања :

 • Дете 0 - 5,9 со 2 возрасни во DBL - бесплатно
 • Дете 0 - 11,9 со 2 возрасни во JS/ APT -бесплатно
 • Дете 6 - 11,9 со 2 возрасни во DBL - плаќа 30% од цената за возрасен
 • Дете 0 - 11,9 со 1 возрасен во DBL -плаќа 70% од цената за возрасен

 • ВАЖНО: Цените не се валидни за време на националните празници,Нова Година и Божиќ (27/12 - 02/01 inc.), Велигден.

  GRAND HOTEL VELINGRAD 5 *
  BALNEO PACKAGES
  02.01.-20.12.2015
  Цена по лице
  за пакет на BB
  7 ноќи 10 ноќи 14 ноќи 21 ноќ
  DBL  Standard 303,5 430,1 558,9 834,4
  SGL Standard 442,4 627,2 810,9 928,5
           
  Цена по лице за пакет  HB        
  DBL  Standard  374,1 530,9 700,0 1045,0
  SGL Standard  513,0 728,0 952,0 1140,2

 • Ценат вклучува: медицински испитување и 3 третмани на ден од листата подолу, внатрешен базен со термална вода, детски базен, големо џакузи со термална вода, надворешен базен, фитнес сала, парна бања, фински сауна, био сауна, ледена соба, Wi-Fi, сеф во секоја соба,паркинг.

 • Листа на балнео третмани вклучени во балнео пакетот

 • Индивидуална медицинска гимнастика
 • Групна медицинско поправна гимнастика
 • bath tub with mineral water
 • воздушна џакузи бања
 • perl bath tub
 • Тангентор
 • ароматска воздушна џакузи бања
 • арома тангентор
 • електро-третман
 • диадинамик
 • ултра звук
 • TENS импулси
 • Инфраред ламба
 • Електро-стимулација

 • Намалувања :

 • Дете 0 - 5,9. со 2 возрасни во DBL - бесплатно
 • Дете 0 - 11,9 со 2 возрасни во JS/ APT -бесплатно
 • Дете 6 - 11,9 со 2 возрасни во DBL - плаќа 30% од цената на возрасен
 • Дете 0 - 11,9 со 1 возрасен во DBL - плаќа 70% од цената на возрасен

 • ВАЖНО: Цените не се валидни за време на националните празници, Нова Година и Божиќ (27/12 - 02/01 inc.), Велигден.

  follow_us add us to your circle