>

RICH SPA Hotel 4 *

Велинград, Бугарија

RICH SPA Hotel 4 * Максимум  18.02.2015.
-10.01.2016
цена по лице на BB сместување
              Престој за 1 ноќ
DBL  Standard,  2+1 38,1
SGL Standard 1 58,8
DBL LUX 2+1 43,1
SGL LUX 1 68,9
DBL DELUX 2+1 53,2
Standard Apartment Henry,
Merilyn
2+1 61,0
Apartment со џакузи Elizabeth,
Louie
2 68,9
Family Apartment Rich 2+2 68,9
Apartment LUX Diana 2 76,7
Дополнително легло   17,4
 Престој за 2 ноќи
DBL  Standard,  2+1 36,1
SGL Standard 1 55,6
DBL LUX 2+1 41,0
SGL LUX 1 65,3
DBL DELUX 2+1 50,7
Standard Apartment Henry,
Merilyn
2+1 58,2
Apartment со Jakuzzi 2 65,3
Family Apartment Rich 2+2 65,3
Apartment LUX Diana 2 72,8
Дополнително легло   16,8
 Престој за 3 или 4 ноќи
DBL  Standard,  2+1 32,5
SGL Standard 1 49,8
DBL LUX 2+1 37,0
SGL LUX 1 58,5
DBL DELUX 2+1 45,9
Standard Apartment Henry, Merilyn 2+1 52,1
Apartment со Jakuzzi 2 58,7
Family Apartment Rich 2+2 58,7
Apartment LUX Diana 2 65,3
Дополнително легло   14,9
 Престој за 5 или повеќе ноќи
DBL  Standard,  2+1 29,1
SGL Standard 1 44,8
DBL LUX 2+1 32,9
SGL LUX 1 52,1
DBL DELUX 2+1 40,7
Standard Apartment Henry, Merilyn 2+1 46,4
Apartment со Jakuzzi 2 52,6
Family Apartment Rich 2+2 52,6
Apartment LUX Diana 2 58,2
Дополнително легло   13,4
Откажување   100,00%

  • Дете 0 - 5,9 y.o. На дополнително легло- бесплатно

  • Цената вклучува:

    надворешен и внатрешен базен со термална вода и џакузи, сауна парк (инфраред сауна, парна бања, релакс зона), паркинг, Wi-Fi.
    Цените не се валидни за време на националните и интернационалните празници.

    follow_us add us to your circle