>

SPA club "BOR" 4*

СПА Клуб "БОР", Велинград, Бугарија

www.spaclubbor.com

Хотел СПА Клуб – БОР – е најголемиот 4* Балнео Хотел во Велинград целосно обезбеден со термални води. Изграден во еден унилатен архитектурен стил врз стари римски бањи и помеѓу борова шума во центарот на градот. Хотелот овозможува еден прекрасен престој со сиот свој квалитет и капацитет во прекрасната релаксациона сала, бизнис сала, велнес сала, СПА зона и медицинска зона. За престојот на вашите деца ќе се погрижат педагози и професионално вработени лица со разни аниматорски програми. Сето тоа претставува една целина која ке ви ги пружи сите задоволства и конфортност на еден високо квалитетен СПА центар.


SPA Club BOR 4* (Velingrad)
DBL  STD ROOM
мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
02.01-23.12.2015
BB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
HB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
FB
1-2 ноќи
p.p.p.d. in DBL  Standard 38,4 50,4 60,2
DBL  ROOM-SGL USE  53,8 70,6 84,6
DBL ROOM 76,7 100,8 120,4
1 возрасен
+ 1 дете (2-11.99)
58,4 84,0 106,4
DBL  MANSARS ROOM
мин 2; макс 2 возрасни +1 дете
02.01-23.12.2015
BB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
HB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
FB
1-2 ноќи
p.p.p.d. in DBL  Mansard 39,5 51,8 61,3
DBL  ROOM-SGL USE  55,4 72,8 86,2
DBL ROOM 79,0 103,6 122,6
1 возрасен
+ 1 дете (2-11.99)
60,5 86,2 108,1
2 возрасни
+ 1 дете (6-11.99)
79,0 103,6 122,6
DBL  LUX ROOM
мин 2; макс 2 возрасни
+ 1 дете
02.01-23.12.2015
BB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
HB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
FB
1-2 ноќи
p.p.p.d. in DBL  Lux 40,9 52,9 62,7
DBL  ROOM-SGL USE  57,3 74,5 87,9
DBL ROOM 81,8 105,8 125,4
1 возрасен
+ 1 дете (2-11.99)
62,2 87,9 109,8
2 возрасни
+ 1 дете (6-11.99)
81,8 105,8 125,4
STUDIO ROOM
мин 2; макс 2 возрасни
+1 дете
02.01-23.12.2015
BB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
HB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
FB
1-2 ноќи
p.p.p.d. in Studio 44,5 56,6 66,4
STUDIO ROOM 89,0 113,1 132,7
2 возрасни
+ 1 дете (6-11.99)
89,0 113,1 132,7
SUITE ROOM
мин 2 ; макс 2 возрасни +2 дете
или 3 возрасни
02.01-23.12.2015
BB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
HB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
FB
1-2 ноќи
p.p.p.d. in Suite 48,2 60,2 67,5
SUITE ROOM 96,3 120,4 135,0
DBL + дополнително легло 104,2 142,2 168,6
2 возрасни
+ 1 дете (6-11.99)
96,3 120,4 135,0
2 возрасни
+ 2 деца (6-11.99)
101,4 120,4 156,8
SUITE VIP со Џакузи 
мин 2; макс 2 возрасни
02.01-23.12.2015
BB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
HB
1-2 ноќи
02.01-23.12.2015
FB
1-2 ноќи
p.p.p.d. in Suite VIP
with Jacuzzi
63,8 75,0 84,6
SUITE ROOM 127,1 149,5 169,1

 • Цените вклучуваат бесплатно користење на базен,џакузи,сауна,финес сала,парна бања,интернет,паркинг


 • SPA Club BOR 4* (Velingrad)
  DBL  STD ROOM
  min 2;max 2+1 or 3 ad
  02.01-23.12.2015
  BB
  3-4 ноќи
  02.01-23.12.2015
  HB
  3-4 ноќи
  02.01-23.12.2015
  FB
  3-4 ноќи
  p.p.p.d. in DBL  Standard 38,4 45,6 53,2
  DBL  ROOM-SGL USE  53,8 64,4 74,5
  DBL ROOM 76,7 91,3 106,4
  1 возрасен
  + 1 дете (2-11.99)
  58,8 77,8 96,3
  STUDIO ROOM
  мин 2; макс 2 возрасни
  +1 дете
  02.01-23.12.2015
  BB
  3-4 ноќи
  02.01-23.12.2015
  HB
  3-4 ноќи
  02.01-23.12.2015
  FB
  3-4 ноќи
  p.p.p.d. in Studio 44,5 51,8 59,1
  STUDIO ROOM 89,0 103,6 118,2
  2 возрасни
  + 1 дете (6-11.99)
  89,0 103,6 118,2
  SUITE ROOM
  мин 2; макс 2 возрасни+2 деца
  или 3 возрасни
  02.01-23.12.2015
  BB
  3-4 ноќи
  02.01-23.12.2015
  HB
  3-4 ноќи
  02.01-23.12.2015
  FB
  3-4 ноќи
  p.p.p.d. in Suite 48,2 55,4 62,7
  SUITE ROOM 96,3 110,9 125,4
  DBL +дополнително легло 104,2 132,7 159,0
  2 возрасни
  + 1 дете (6-11.99)
  96,3 110,9 125,4
  2 возрасни
  + 2 деца (6-11.99)
  101,4 124,3 147,3

 • Цените вклучуваат бесплатно користење на базен,џакузи,сауна,финес сала,парна бања,интернет,паркинг


 • SPA Club BOR 4* (Velingrad)
  DBL  STD ROOM
  мин 2; макс 2+1
  или 3 возрасни
  02.01-23.12.2015
  BB
  5-6 ноќи
  02.01-23.12.2015
  HB
  5-6 ноќи
  02.01-23.12.2015
  FB
  5-6 ноќи
  p.p.p.d.
  in DBL  Standard
  36,1 43,1 49,8
  DBL  ROOM-SGL USE  51,0 60,5 70,0
  DBL ROOM 72,2 86,2 99,7
  1 возрасен
  + 1 дете (2-11.99)
  56,0 73,9 91,8
  STUDIO ROOM
  мин 2; макс 2 возрасни
  +1 дете
  02.01-23.12.2015
  BB
  5-6 ноќи
  02.01-23.12.2015
  HB
  5-6 ноќи
  02.01-23.12.2015
  FB
  5-6 ноќи
  p.p.p.d. in Studio 42,0 48,7 55,7
  STUDIO ROOM 84,0 97,4 111,4
  2 возрасни
  + 1 дете (6-11.99)
  84,0 97,4 111,4
  SUITE ROOM
  мин 2; макс 2 возрасни +2 деца
  или 3 возрасни
  02.01-23.12.2015
  BB
  5-6 ноќи
  02.01-23.12.2015
  HB
  5-6 ноќи
  02.01-23.12.2015
  FB
  5-6 ноќи
  p.p.p.d. in Suite 45,4 52,1 59,1
  SUITE ROOM 90,7 104,2 118,2
  DBL + дополнително легло  98,6 126,0 151,8
  2 возрасни
  + 1 дете (6-11.99)
  90,7 104,2 118,2
  2 возрасни
  + 2 деца (6-11.99)
  95,8 117,6 140,0

 • Цените вклучуваат бесплатно користење на базен,џакузи,сауна,финес сала,парна бања,интернет,паркинг


 • SPA Club BOR 4* (Velingrad)
  DBL  STD ROOM
  min 2;max 2+1 or 3 ad
  02.01-23.12.2015
  BB
  7 ноќи или повеќе 
  02.01-23.12.2015
  HB
  7 ноќи или повеќе 
  02.01-23.12.2015
  FB
  7 ноќи или повеќе 
  p.p.p.d. in DBL  Standard 34,2 40,6 47,0
  DBL  ROOM-SGL USE  48,2 57,1 66,1
  DBL ROOM 68,3 81,2 94,1
  1 возрасен
  + 1 дете (2-11.99)
  53,2 70,6 87,9
  STUDIO ROOM
  мин 2; макс 2 возрасни
  +1 дете
  02.01-23.12.2015
  BB
  7 ноќи или повеќе 
  02.01-23.12.2015
  HB
  7 ноќи или повеќе 
  02.01-23.12.2015
  FB
  7 ноќи или повеќе 
  p.p.p.d. in Studio 39,5 45,9 52,1
  STUDIO ROOM 79,0 91,8 104,2
  2 возрасни
  + 1 дете (6-11.99)
  79,0 91,8 104,2
  SUITE ROOM
  мин 2; макс 2 возрасни +2 деца
  или 3 возрасни
  02.01-23.12.2015
  BB
  7 ноќи или повеќе 
  02.01-23.12.2015
  HB
  7 ноќи или повеќе 
  02.01-23.12.2015
  FB
  7 ноќи или повеќе 
  p.p.p.d. in Suite 42,8 49,0 55,7
  SUITE ROOM 85,7 98,0 111,4
  DBL + дополнително легло  93,5 119,8 145,0
  2 возрасни
  + 1 дете (6-11.99)
  85,7 98,0 111,4
  2 возрасни
  + 2 деца (6-11.99)
  90,7 111,4 133,3

 • Цените вклучуваат бесплатно користење на базен,џакузи,сауна,финес сала,парна бања,интернет,паркинг
 • Цените се изразени по курс 1 евро=62 денари

  follow_us add us to your circle