>

Velina 4*

Велинград, Бугарија

www.velinahotel.com

Хотелот Велина 4* се наоѓа во една од најубавите области во Р.Бугарија богата со термални води и прекрасни пејсажи, воздух и клима која никого нема да остави рамнодушен. Хотелот Велина е изграден во 60 години на 20 век како СПА центар кој ке ја претставува Р.Бугарија во Европа и ке биде симбол за престиж. Денеска Хотел Велина во ново руво и прекрасна архитектура, ентериер, сместување како и термалните бањи, сауните и базентите ви овозможуваат еден луксузен и релаксирачки престој.


Velina 4* (Velingrad) http://www.velinahotel.com/index_en.html
DBL  Velina Parter ROOM
(without balcony)
min 2;max 2
01.02.-22.12.2015
BB
10.01.-30.06.2015
15.09.-20.12.2015
BB
мин 5 ноќевања
p.p.p.d. in
DBL  Velina Parter
25,48 25,48
DBL  ROOM-SGL USE  39,76 44,80
DBL ROOM 50,96 50,96
1 возрасен
+ 1 дете (2-11.99)
50,96 50,96
DBL  "Velina+" 
Parter ROOM ( без балкон)
мин 2; макс 2+1 или 3 возрасни
01.02.-22.12.2015
BB
10.01.-30.06.2015
15.09.-20.12.2015
BB
мин 5 ноќевања
p.p.p.d. in DBL 
"Velina+" Parter
28,00 25,48
DBL  ROOM-SGL USE  44,80 44,80
DBL ROOM 56,00 50,96
DBL + дополнително легло 72,24 67,20
1 возрасен
+ 1 дете (2-11.99)
56,00 50,96
2 возрасни
+ 1 дете (2-11.99)
67,20 62,16
DBL  Velina STandard ROOM
min 2;max 2
01.02.-22.12.2015
BB
10.01.-30.06.2015
15.09.-20.12.2015
BB
мин 5 ноќевања
p.p.p.d. in
DBL  Velina Standard
35,00 25,48
DBL  ROOM-SGL USE  63,84 44,80
DBL ROOM 70,00 50,96
1 возрасен
+ 1 дете (2-11.99)
70,00 50,96
DBL  "Velina LUX ROOM
min 2;max 2+1 or 3 adl
01.02.-22.12.2015
BB
10.01.-30.06.2015
15.09.-20.12.2015
BB
мин 5 ноќевања
p.p.p.d. in DBL  Velina LUX 37,52 25,48
DBL  ROOM-SGL USE  68,32 44,80
DBL ROOM 75,04 50,96
DBL + дополнително легло 98,56 67,20
1 возрасен
+ 1 дете (2-11.99)
75,04 50,96
2 возрасни
+ 1 дете (2-11.99)
91,28 62,16
Откажување / пенали 20 дена / 20% 20 дена / 20%
Откажување / пенали 10 дена / 70% 10 дена / 70%
Откажување / пенали 8 дена  / 80% 8 дена  / 80%
NO show пенали по ноќи  100% 100%

 • Цените се за ден и вклучуваат ноќевање, доручек, бесплатно користење на базен,џакузи, парна бања, сауна, фитнес сала, Интернет,паркинг

 • Период на ослободување на соби 30 30
  Отказ / Санкција 20 дена / 20% 20 дена / 20%
  Отказ / Санкција 10 дена  / 70% 10 дена  / 70%
  Отказ / Санкција 7 дена  / 80% 8 дена  / 80%
  NO show санкција 100% 100%

  follow_us add us to your circle