Rent a car

RENT-A-CAR


Toyota Aygo

petrol engines


МОТОР
Гориво Бензин
Зафатнина 1000 ccm³
КС 69 KС
ОПРЕМА
Клима уред Обична
Радио Радио/CD
Централно заклучување Со далечинско
Електрика на прозори Само напред
ABS Дa
ESP Нe
Воздушни перничиња 4
ПЕРФОРМАНСИ
Забрзување до 100 km/h 14,2 сек.
Максимална брзина 157km/h
Потрошувачка 4,6
Бр. на врати 3
Должина 341 cm
Ширина 162 cm
Висина 147 cm
Mеѓуоскино растојание 234 cm
Капацитет на багажник 139 литри
- со спуштена клупа 0 литри
Резервоар 35 литри


Škoda Fabia

petrol engines


МОТОР
Гориво Бензин
Зафатнина 0 ccm³
КС 85 KС
ОПРЕМА
Клима уред Обична
Радио Радио/CD/MP3
Централно заклучување Без далечинско
Електрика на прозори Само напред
ABS Дa
ESP Нe
Воздушни перничиња 2
ПЕРФОРМАНСИ
Забрзување до 100 km/h 0 сек.
Максимална брзина 0km/h
Потрошувачка 0
КАРОСЕРИСКИ ПОДАТОЦИ ЗА МОДЕЛОТ
Бр. на врати 5
Должина 423 cm
Ширина 165 cm
Висина 145 cm
Mеѓуоскино растојание 246 cm
Капацитет на багажник 426 литри
- со спуштена клупа 1225 литри
Резервоар 45 литри


Škoda Octavia

petrol engines


МОТОР
Гориво Бензин
Зафатнина 1386 ccm³
КС 75 KС
ОПРЕМА
Клима уред Обична
Радио Радио/CD/MP3
Централно заклучување Со далечинско
Електрика на прозори Само напред
ABS Дa
ESP Нe
Воздушни перничиња 2
ПЕРФОРМАНСИ
Забрзување до 100 km/h 15,3 сек.
Максимална брзина 171km/h
Потрошувачка 6,8
КАРОСЕРИСКИ ПОДАТОЦИ ЗА МОДЕЛОТ
Бр. на врати 5
Должина 451 cm
Ширина 173 cm
Висина 143 cm
Mеѓуоскино растојание 251 cm
Капацитет на багажник 528 литри
- со спуштена клупа 1328 литри
Резервоар 55 литри


Currency € Type of vehicle  1-2 days 1-2 days 3-6 days 7-13 days 14-20 days 21 - 30 days Franchise
A Toyota Aygo 40* 50 45 40 35 32 200
Skoda Fabia 40* 50 45 40 35 32 200
B Skoda Octavia 45* 55 50 45 40 37 300
*Included 200 km (0,20 € additional km) Unlimited km
  1-2 days 3-6 days 7 days 8-13 days 14 days 15-20 days 21 day 22-99 days
Moped (Scooter) 23 20 120 17 225 14 280 agree